dimecres, 29 de febrer del 2012

ELS HOMES TAMBÉ ES CUIDEN... - Sí, l’estètica també és masculina. I és que l’home continua, imparable, la seva carrera en el mercat de la bellesa


Aquest dilluns dia 13 de febrer vaig tenir el plaer de participar en una tertúlia sobre estètica masculina. L’equip d’en Manel Fuentes em va convidar a parlar-ne acompanyada del Dr. Carles Cano, cirurgià de la clínica Sveltia, del Sr. Àlex Campos, cirurgià de la clínica Teknon i de Mireia Bragolat, responsable del Dir-Zen.

Durant més de mitja hora els oients de Catalunya Ràdio ens van poder escoltar mentre parlàvem d’allò que fan els homes per cuidar-se i lluir una millor imatge. Els doctors que ens acompanyaven van parlar dels implants de cabells, de la cirurgia de les bosses dels ulls i d’altres operacions molt demandades per part del col·lectiu masculí.

Manel Fuentes també es va interessar per conèixer els serveis masculins de la vessant de l’estètica no invasiva, i que és molt àmplia, des dels corporals per reduir greixos i millorar el físic, als facials per tractar la pell amb aparatologia i cosmètica específica masculina, a les depilacions, fins els tractaments de benestar i antiestrès tan demandats actualment.

Per sort avui en dia hi ha més homes que també volen cuidar-se i el món de l’estètica no està restringit a l’àmbit femení.

També és positiu que s’hagi produït un canvi cultural i deixem d’associar a un col·lectiu determinat als homes que opten per cuidar la seva imatge física.


ESTÈTICA FACIAL MASCULINA

En la primera sessió es realitza un diagnòstic complert de la pell. Després s’elabora un tractament personalitzat en funció de les seves necessitats, tenint en compte la cosmètica a utilitzar i les diferents tècniques, tant manuals com combinades amb aparatologia no invasiva.

Entre els serveis facials més sol·licitats pels homes es troben:

- Tractament d’hidratació masculina, amb àcid hialurònic.
- Tractament desensibilitzant, per tractar la sensibilitat masculina.
- Tractament d’higiene facial masculina per tractar l’excés de greix, pell brillant amb punts negres i granets.
- Tratament antienvelliment, per prevenir i millorar l’aparició de flaccidesa  i arrugues combinada amb radiofrecüència i oxigènesi.


ESTÈTICA CORPORAL MASCULINA

Els últims avenços en tecnologies corporals no invasives, per a tots aquells homes que volen millorar la seva figura són:

- LÀSER LIPOLÍTIC
És una alternativa d’aparatologia en fred. És un làser no invasiu i sense efectes secundaris que penetra en la pell, és efectiu fins a una profunditat de 9 mm, per degradar el greix localitzat.
  
- CRIOLIPÓLISI
El fred té un efecte tensor sobre la pell i sobre el metabolisme dels greixos, ja que estimula mecanismes que intenten elevar la temperatura en la zona tractada, la que produeix a una eliminació més ràpida de greixos i a una tonificació dels teixits.

- VELA-SMOOTH
És un dels tractaments no quirúrgics més efectius contra el greix i la reducció de volum generalitzat. Incorpora en un mateix equip tres tecnologies: la vacumteràpia, els infrarrojos i la radiofreqüència.

- CAVITACIÓ
És una alternativa no quirúrgica a la liposucció: serveix per desfer greixos localitzats, en poques sessions i amb molt bons resultats.

- ELECTROLIPÒLISI
Tractament que s’aplica per reduir greixos localitzats i augmentar la tonificació muscular.


DEPILACIÓ  I FOTODEPILACIÓ MASCULINA

Són els serveis més demandats pels homes per gaudir d’una pell fina i sana.

- Depilació i disseny de celles masculina.
- Depilació facial.
- Depilació de cames, tòrax i esquena.


RITUALS DE BENESTAR MASCULINS

Els massatges de benestar, juntament amb els de quiromassatge, els proporciona poder de descontracturar tensions i desconnectar-los de l’estrès quotidià.









EL MEU CONSELL

Cada vegada són més els homes que aposten per la seva imatge.
Descobreix totes les avantatges que l’estètica no invasiva et pot oferir.
Gaudiràs d’uns serveis i resultats pensats exclusivament per a tu.



Trobaràs la millor cosmètica professional a l'Institut DH, per a més informació truca'ns al 972 412 195 o bé envia'ns un email a info@institutdh.com - http://www.institutdh.com/






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada